Bilder är tagen 1967 i baren i Televerkets matsal på Älvgatan i Karlstad!.

MusicOnAir
Final Call
Startshapeimage_5_link_0
Om MusicOnAirOm_MusicOnAir.htmlOm_MusicOnAir.htmlshapeimage_6_link_0
Vår historiaHistoria.htmlHistoria.htmlshapeimage_7_link_0
LyssnaLyssna.htmlLyssna.htmlshapeimage_8_link_0
DiscografiDiscografi.htmlDiscografi.htmlshapeimage_9_link_0
PressPress.htmlPress.htmlshapeimage_10_link_0
KontaktKontakt.htmlKontakt.htmlshapeimage_11_link_0
 
 

Hej!

Välkommen till vår hemsida. Här kan du se oss från förr när vi spelade i popband under 60-talet samt hur vi ”mognat” fram tills idag. MusicOnAir består av Lennart Alftrén, Klas Camling och Mats Wickén. 

 
MusicOnAir - 2011

Alla är vi uppvuxna i och omkring Karlstad där Mats fortfarande bor kvar. Klas och Lennart har de senaste 40 åren bott i Stockholm respektive Lund.

Anledningen till att vi gör en popskiva så här dags i livet är dels att vi tycker det är vansinnigt roligt och att vi helt enkelt under de gångna åren har gjort flera hundra egna låtar. Vi tycker att en hel del av dessa är så pass bra att även andra kanske kan vara intresserade av vår musik. Låtarna är naturligtvis influerade av popmusiken som gjordes och spelades under 60-70-talet, speciellt grupper som Hollies, Beatles, Beach Boys och Kinks. Vi tror att det finns ett stort utrymme för den här stilen hos folk speciellt i vår egen ålder men även hos lite yngre. Den första rockgenerationen har ju faktiskt redan uppnått pensionsåldern hur otroligt det än låter!

Skivan som heter "Final call" har släppts av skivbolaget Blue Topaz Records i Malmö. Vill du köpa skivan kan du bland annat göra det på ginza.se


Hälsningar
Klas, Lennart och Mats